torsdag 29. desember 2011

Fra kamuflasjen.Var en tur i kamuteltet her om dagen. I mangel av åte til rovfugler hittil i vinter har jeg lagt ut litt frø, brødskalker, honning og nøtter. Stort sett meiser og nøtteskriker som kommer men blir ikke spesielt kjedelig av den grunn. Meisene er i stadig bevegelse så det er ikke helt enkelt å få skarpe bilder av de. Veldig greit da å ha et kamera med forholdsvis rask skuddtakt. Allikevel ender en stor del av bildene med et trykk på delete-knappen. For en som har fotografert analogt helt fram til 2006 er det en befrielse nå å slippe å tenke på utgiftene til stadig innkjøp av film......:-)

2 kommentarer:

  1. Hei Knut!
    Gratulere med ny blogg. Skal bli artig å følge med deg fremover. Det går tregt på åteplassene våre om dagen. Har du fortsatt din gamle åteplass operativ?

    SvarSlett
  2. Ja, den gamle "hytta" ligger der fortsatt, musespist og ganske sliten men fremdeles brukbar. :-) Dessverre har jeg ikke fått tak på noen rådyr hittil så foreløpig ser det ganske svart ut. Fikk noen tips fra Jan Erik om slakteavfall men har ikke fått rotet meg til å sjekke det nærmere. Synd det ikke er mer liv hos dere. Kanskje den milde vinteren har noe med det å gjøre? I alle fall: Lykke til videre!

    SvarSlett